Begeleider bijbaan (5 tot 16 uur per week)

 

 

Locatie

Katwijk, Zoetermeer, Delft, Voorhout, Waddinxveen, Gouda, Nieuw-Vennep, Hillegom, Hoofddorp, Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Wassenaar, Den-Haag, Lisse, Heerhugowaard, Alkmaar

 

Uren per week

5 tot 16 uur (minimaal 2 dagdelen)

 

Werk- en denkniveau

hbo, wo

 

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren.

Wat ga je doen?

Je geeft begeleiding aan kinderen en (jong)volwassenen met een ontwikkelingsstoornis, onder supervisie van een psycholoog/ orthopedagoog. Je werkt met elkaar aan het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je geeft begeleiding in de situatie waar de problemen spelen, bijvoorbeeld thuis, op school of tijdens de dagbesteding.

Je wordt ingezet bij de ambulante begeleiding. Naast het geven van begeleidingen hou jij je ook bezig met de volgende werkzaamheden:

 • je schrijft na afloop van ieder begeleidingsmoment een objectieve rapportage in het online cliëntdossier;
 • je stemt de begeleiding af met de betrokkenen van de cliënt;
 • je signaleert tijdens de begeleiding de bijzonderheden en het welzijn van de cliënt en stelt de zorgcoördinator hiervan op de hoogte;
 • je sluit regelmatig aan bij de evaluatiegesprekken met de zorgcoördinator, de cliënt en ouders/ verzorgers en eventuele overige betrokkenen.

Werkdagen en tijden

Je werkt flexibel tussen de 5 en 16 uur per week. Het gaat om korte ambulante begeleidingen, de duur van een begeleiding is afhankelijk van de hulpvraag en kan variëren van 1 tot 3 uur per begeleiding. Om zorgcontinuïteit te bieden aan cliënten vinden wij het belangrijk dat je minimaal één kalenderjaar beschikbaar bent. Je kunt zelf je beschikbaarheid opgeven.

Je bent veelal zelfstandig onderweg naar de cliënten. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw woonplaats en reistijd.

Wat wij bieden

 • Dé kickstart om jouw carrière tijdens jouw studie te starten binnen een ambitieuze en professionele organisatie. Hier leg jij de basis voor jouw verdere loopbaan!
 • Een kans om je gespreksvaardigheden verder te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om je kennis te verbreden in de praktijk door het toepassen van de theorie, die je tijdens jouw studie leert. 
 • Een marktconform salaris.
 • Een werkplek binnen een organisatie waar er volop ruimte is voor jou om op persoonlijk- en professioneel vlak te groeien.

Wat wij vragen

 • Je bent minimaal tweedejaarsstudent (ortho)pedagogiek, psychologie, sociologie, pabo, academische pabo, social work, jeugd en opvoedproblematiek, (h)alo, toegepaste psychologie.
 • Je bent minimaal 5 uur en 2 dagdelen per week en minimaal 1 kalenderjaar beschikbaar.
 • Je bent gericht op samenwerking, het leveren van maatwerk en optimale begeleiding van onze cliënten.
 • Je bent flexibel inzetbaar en proactief.
 • Je hebt een professionele en verantwoordelijke houding met goede communicatieve vaardigheden.
   

Over Prodeba

Prodeba is een jonge, dynamische en vooruitstrevende organisatie die continu in ontwikkeling is waardoor er ruime kansen zijn tot professionele en persoonlijke groei. De cultuur is open, direct, innovatief, mensgericht en (positief) kritisch met ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Prodeba denkt vooral in mogelijkheden.

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst enthousiast geworden én voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct door je cv en motivatiebrief te uploaden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je sollicitatie verder te bespreken.

Heb je nog vragen?

Contactpersoon is Renée Hendrickx (HR adviseur), zij is bereikbaar via telefoonnummer 088-120 3300.

Privacy is belangrijk voor ons. Klik hieronder voor ons privacybeleid