SollicitatieprocedureProdeba vindt het belangrijk om de werving en selectieprocedure zorgvuldig te doorlopen. Om deze reden bestaat het sollicitatieproces uit de volgende stappen:

Een eerste sollicitatiegesprek waarin we wederzijds kennismaken en kijken of er een mogelijke klik is. In dit gesprek vragen we door op persoonlijkheid en bespreken we mogelijk casuïstiek.

Een tweede sollicitatiegesprek waarin we dieper ingaan op wat er is besproken in het eerste gesprek en bespreken we wederom mogelijke casuïstiek.

Eén of meerdere referenties worden in overleg nagetrokken.

Afhankelijk van de functie vindt een assessment plaats.

Het eventuele assessment wordt nabesproken en een
arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats.

Binnen Prodeba worden alle documenten, zoals een arbeidsovereenkomst digitaal ondertekend. Voor meer informatie over de werkwijze van ons sollicitatiesysteem en het digitaal ondertekenen zie bijgevoegde instructie.Prodeba vindt het belangrijk om de werving en selectieprocedure zorgvuldig te doorlopen. Om deze reden bestaat het sollicitatieproces uit de volgende stappen:

  • Een eerste sollicitatiegesprek waarin we wederzijds kennismaken en kijken of er een mogelijke klik is. In dit gesprek vragen we door op persoonlijkheid en bespreken we mogelijk casuïstiek.
  • Een tweede sollicitatiegesprek waarin we dieper ingaan op wat er is besproken in het eerste gesprek en bespreken we wederom mogelijke casuïstiek.
  • Eén of meerdere referenties worden in overleg nagetrokken.
  • Afhankelijk van de functie vindt een assessment plaats.
  • Het eventuele assessment wordt nabesproken en een
  • arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats.

Binnen Prodeba worden alle documenten, zoals een arbeidsovereenkomst digitaal ondertekend. Voor meer informatie over de werkwijze van ons sollicitatiesysteem en het digitaal ondertekenen zie bijgevoegde instructie.

Danja van Gammeren - HR Adviseur

Ik ben te bereiken op HR@prodeba.nl of via 06-13654922.


       


Nadine Bouillon - HR Adviseur

Ik ben te bereiken op HR@prodeba.nl of via 06-20769812.


 


Kim Stolk - HR Manager

Ik ben te bereiken op HR@prodeba.nl of via 06-57016522.
              

         Danja van Gammeren - HR Adviseur


         

         


           Ik ben te bereiken op HR@prodeba.nl of via 06-13654922.